Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg bruger en elektrisk kørestol om sommeren?Tips til vedligeholdelse af kørestole om sommeren

Vejret er varmt om sommeren, og mange ældre vil overveje at bruge elektriske kørestole til at rejse.Hvad er tabuerne ved at bruge elektriske kørestole om sommeren?Ningbo Baichen fortæller dig, hvad du skal være opmærksom på, når du bruger en elektrisk kørestol om sommeren.

1. Vær opmærksom på forebyggelse af hedeslag

Selvom elektriske kørestole ikke skal skubbes fysisk med hånden, bør ældre stadig være opmærksomme på solbeskyttelse og forebyggelse af hedeslag om sommeren.Generelt kan vandkopper og paraplybeslag væreinstalleret på elektriske kørestole.Det anbefales at gøre et godt stykke arbejde med at skygge og fylde vand i tide.

csdvf

2. Undgå direkte sollys

Selvomuniversal elektrisk kørestolkan bruges udendørs af design, det skal stadig undgå langvarig udsættelse for solen, især de følgende komponenter.

Batteri: Uanset om det er et lithium-batteri eller et bly-syre-batteri, vil langvarig udsættelse for solen få batteriet til at overophedes og udløse beskyttelse mod strømsvigt.Batterier med lavere sikkerhed er også i fare for brand og eksplosion.Selvom batteriet fortsætter med at køre normalt, vil den høje omgivende temperatur forkorte batteriets rækkevidde, så planlæg din tur for at undgå at løbe tør for strøm halvvejs.

dsvfdas

Dæk: Udsættelse for høje temperaturer kan nemt få gummiet på dækkets overflade til at ældes og revne, og pneumatiske dæk kan sprænges.

Armlænsryglæn: Der er mange plastikdele på armlænets ryglæn, som ikke kun er varme for hånden i omgivelser med høj temperatur, men også nemt får plastikken til at blive blød.

cdsbgd3.brug af kørestolsfærdigheder om sommeren

Undgå overstørrelse af paraplyer

Elektriske kørestole har mindre vægt og er ikke så kraftige som batteribiler.Hvis der monteres et for stort fortelt, bliver modstanden for stor under kørsel.Der kan være fare i blæsevejr.

Genoplad efter at batteriet er afkølet

Når du kommer tilbage fra udendørs om sommeren, skal du ikke oplade batteriet med det samme, da temperaturen er for høj, hvilket vil udløse strømafbrydelsesbeskyttelsen.

Forbered en åndbar pude til sommerrejser for at undgå liggesår.


Indlægstid: Aug-12-2022