Sådan vælger du motoren til en elektrisk kørestol

Som strømkilde for en elektrisk kørestol er motoren et vigtigt kriterium for at bedømme en god eller dårlig elektrisk kørestol.I dag vil vi tage dig igennem, hvordan du vælger en motor til enelektrisk kørestol.

wps_doc_0

Elektriske kørestolsmotorer er opdelt i børstede og børsteløse motorer, så er det bedre at have børstede eller børsteløse motorer?

Mange mennesker ved, at der findes to typer motorer i kørestole, børstede og børsteløse.Kort sagt, børstet er billigere og børsteløst er dyrere, så hvad er forskellen mellem disse to typer motorer?

For det første, fra et teknisk synspunkt, er børstede motorer mere modne end børsteløse og koster derfor meget mindre.

Børstemotorer er enkle i opbygningen og nemme at producere og har været i udbredt brug siden deres opfindelse, og teknologien er blevet gentaget i over hundrede år nu.Børsteløse motorer blev på den anden side opfundet i det nittende århundrede, men det teknologiske niveau i fortiden var ikke tilstrækkeligt til at overvinde manglerne ved deres praktiske anvendelse, og det er først i de senere år, at de langsomt er kommet i kommerciel drift .

wps_doc_1

Børsteløse motorer er dyre af en grund, den største fordel er deres stilhed.Børstemotorer genererer uundgåeligt støj på grund af kulbørsternes friktion på overfladen af ​​spolen under drift.Børsteløse motorer har derimod færre børster og næsten ingen slid, så de er mindre støjende og kører jævnt.

Og på grund af forskellen i driftsprincippet har børsteløse motorer en meget stabil effekt under drift, hastigheden ændres næsten ikke, og strømforbruget er meget lavere end med børster.

Med hensyn til vedligeholdelsesomkostninger er en børsteløs motor teoretisk set en vedligeholdelsesfri motor med en levetid på titusindvis af timer.Børstede motorer har børster, der slides og generelt skal udskiftes efter et par tusinde til 10.000 timer.

Kulbørsterne koster dog kun et par dollars at udskifte, mens børsteløse motorerer stort set uoprettelige, når de går i stykker, så de faktiske vedligeholdelsesomkostninger er stadig billigere for børstede motorer.


Indlægstid: 25. oktober 2022