Elektrisk kørestol hvordan man skelner godt og dårligt

Nu er der mangeelektriske kørestolepå markedet, men prisen er uberegnelig, i lyset af så dyre elektriske kørestole, hvordan kan man i slutningen skelne mellem det gode og det dårlige ved elektriske kørestole?Det vigtigste ved elektriske kørestole er, at der er flere store dele, så det gode og det dårlige afspejles i det gode og det dårlige ved disse dele.

wps_doc_0

1.Elektriske kørestole drives af elektrisk strøm.

For at lette gang benyttes samtidig elektrisk elektromagnetisme, så kvaliteten af ​​elektromagnetisk er en vigtig del af vurderingen af ​​kvaliteten af ​​elektriske kørestole.Generelt set er elektromagnetisk udholdenhed meget vigtig, så længe udholdenheden er god, for at bringe patienten hjem, vil den ikke fremstå halvvejs uden el-fænomen.

wps_doc_1

2. Mobil klatreevne.

Det er kraften i en elektrisk kørestol.Hovedopgaven for en elektrisk kørestol er at tage patienterne til det sted, de vil hen.Kan de ikke komme over en lille kløft, mister de den elektriske kørestols funktion.

wps_doc_2

3. Kontrolpanelets kvalitet, det vil sige om el-kørestolen kan kalde ham til venstre ved brug af kontrolpanelet, vil han gå til venstre, og han vil kalde ham til højre, når han bruger kontrolpanelet.Samtidig gør patienten ingen indsats for at bruge den, så kvaliteten af ​​kontrolpanelet er også en vigtig standard for evaluering af kvaliteten af ​​den elektriske kørestol.

4.Bekvemmelighed.om det kan give patienterne bekvemmelighed, ikke kun i brugen, men også afspejlet i eftersalgsservicen.

wps_doc_3

5 Kvalitet.bør ikke være i arbejdet over problemet, hvilket fører til patienter i brugen af ​​processen med skade.Det er de fem kriterier for kvaliteten af ​​en el-kørestol, så du skal ikke bekymre dig om at købe en el-kørestol.


Indlægstid: 23. marts 2023