Er elektriske kørestole sikre?Sikkerhedsdesign på elektrisk kørestol

Brugerne af el-kørestole er ældre og handicappede med begrænset mobilitet.For disse mennesker er transport den faktiske efterspørgsel, og sikkerhed er den første faktor.

Som en professionel producent af elektriske kørestole er Baichen her for at popularisere sikkerhedsdesignet af en kvalificeret elektrisk kørestol.

1.Anti-dumping hjul

Kører man på en flad og jævn vej, kan enhver kørestol gå meget glat, men for enhverel-kørestolsbruger, så længe han går ud, vil han uundgåeligt støde på vejbilleder som skråninger og huller.Under visse omstændigheder bør der være anti-dumping hjul for at sikre sikkerheden.

csfb

Generelt er anti-tip-hjulene på elektriske kørestole monteret på baghjulene.Dette design kan effektivt undgå faren for at vælte på grund af det ustabile tyngdepunkt, når man kører op ad bakke.

2.Anti-skrid dæk

Når man møder glatte veje som regnvejrsdage, eller når man skal op og ned ad stejle skråninger, kan en sikker kørestol nemt stoppe, hvilket er relateret til dækkenes anti-skrid-ydelse.

cdsbg

Jo stærkere dækgrebet er, jo blødere er bremsen, og det er ikke let at undlade at bremse bilen og glide på jorden.Generelt er baghjulene på udendørs kørestole designet til at være bredere og have flere slidbanemønstre.

3.Differentiel design ved sving

Elektriske kørestole er generelt baghjulsdrevne, og gode elektriske kørestole vil bruge dobbeltmotorer.(el-kørestol med to motorer) Dette er ikke kun for mere kraft, men også af sikkerhedsmæssige årsager.

Ved drejning er hastigheden på venstre og højre motor forskellig, og hastigheden justeres i henhold til drejeretningen for at undgå dækglidning (faktisk bruges dette design også på biler, men implementeringsprincippet er anderledes), så i teorien vil den elektriske kørestol aldrig vælte, når den drejer.

Når du bruger en elektrisk kørestol, skal sikkerhed først, sikkerhed først!


Indlægstid: Aug-11-2022